رئیس جمهور گفت: دولت با وجود تحریمها و فشار اقتصادی در تولید محصول راهبردی گندم خوداتکایی ایجاد کرد.
شبکه خبر- حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با اشاره به اقدامات و تلاش دولت برای خودکفایی در تولید گندم تصریح کرد: دولت همزمان با افزایش تحریمها و فشارهای مالی با اتخاذ سیاستهای حمایتی از جمله افزایش نرخ خرید تضمینی در طول هشت سال گذشته، دستیابی به خوداتکایی و حفظ امنیت غذایی در تولید محصول راهبردی گندم را ایجاد کرد که این رویکرد در سال جاری نیز به یاری خدا تداوم خواهد یافت.
روحانی ادامه داد: دولت با وجود خشکسالیهای پی در پی، کاهش بارندگیها، افت آبخوانها و نشست دشتها این امکان را پیدا کرد تا در جهت سیاستهای اقتصاد مقاومتی، اعلام به موقع نرخ خرید تضمینی، تعیین قیمت مناسب خرید تضمینی، اجرای برنامه افزایش تولید، تامین نهادههای مورد نیاز تولید، تأمین اعتبار لازم برای پشتیبانی از کشاورزان، پرداخت بموقع مطالبات گندمکاران، توسعه سیستمهای نوین آبیاری و ارتقای مکانیزاسیون، ضمن افزایش تولید و خرید تضمینی، موجب کاهش واردات نیز شود.
رئیس جمهور با اشاره به برنامه ریزیها و هماهنگیهای انجام شده از سوی دولت در خصوص ترخیص کالاهای ضروری و مواد اولیه کارخانجات گفت: اقتضای شرایط ویژه کشور این است که کالاهای ضروری مردم و مواد اولیه کارخانجات به هیچ وجه و بدون دلیل در گمرکات کشور معطل نماند و میبایست مطابق بر ضوابط مشخص در اسرع وقت ترخیص شود.
روحانی اضافه کرد: در شرایطی که در سه سال گذشته دشمنان این سرزمین با جنگ اقتصادی به دنبال ایجاد قحطی در کشور بودند، دولت با تامین و توزیع کافی و فراوان کالا در کشور اجازه نداد این خواسته دشمن محقق شود.
رئیس جمهور با اشاره به نقش محوری تامین مواد اولیه کارخانجات در تولید و معیشت مردم اظهار داشت: رعایت ضوابط و طی مراحل قانونی نباید بهانهای برای تعلل و زمان بر شدن ترخیص کالا شود.
در ادامه جلسه پس از ارائه گزارشی از روند تامین و تولید واکسن در کشور، رئیس جمهور با تصریح بر این نکته که تامین و تولید واکسن و واکسیناسیون مردم اولویت نخست کاری دولت است، گفت: امروز واکسیناسیون گسترده و حداکثری برای حراست از سلامت مردم، در راس همه برنامهها و اقدامات دولت قرار دارد.
روحانی افزود: با وجود فشارها و تنگناهای تامین مالی ناشی از جنگ اقتصادی و تحریمهای غیرانسانی دشمن، بخشهای مختلف دولت تلاش کرده اند با وجود محدودیتهایی نظیر کمبود واکسن در جهان و تقاضای بالا از سوی همه کشورها، سایر موانع را از مسیر تامین واکسن برطرف کنند و با همکاری و همراهی تمامی دستگاههای دولتی و حاکمیتی و بخش خصوصی تمامی ظرفیتهای کشور را در تامین واکسن فعال کنند.
همچنین ببینید
نوار مرزی آذربایجان شرقی به مرز اقتصادی تبدیل می شود
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیتهای بیبدیل مرز ۲۴۱ کیلومتری استان با کشورهای همسایه، …