مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی گفت: ۸۷۰ هزار نفر از دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در استان از امروز (شنبه سوم مهرماه) تحصیل خود به صورت مجازی را شروع میکنند.
باشگاه خبرنگاران جوان- جعفر پاشایی با بیان اینکه امسال آغاز سال تحصیلی از سوم مهرماه به صورت مجازی است و رویکرد آموزش و پرورش تحصیل آرام، منظم و تدریجی با لحاظ تمام جوانب است، گفت: تصمیمات وزارت آموزش و پرورش متعهد به تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا بوده و یک دستورالعمل کلی از سوی وزارت برای آغاز سال تحصیلی به کل کشور صادر شده است.
وی ادامه داد: آغاز سال تحصیلی اول مهر خواهد بود، اما با توجه به این که این روز مصادف با روز پنجشنبه است، در این روز با عنوان جشن شکوفهها مدارس برای دانش آموزان پایه اول و پیش دبستانی برای آشنایی آنها با حوزه تعلیم و تربیت، مدرسه و معلمان باز خواهد بود، لذا از سوم مهر ماه نیز مدارس سراسر کشور سال تحصیلی را شروع خواهند کرد.
پاشایی با اشاره به اینکه بازگشایی اصلی مدارس برابر دستور العمل ابلاغی وزارت آموزش و پرورش از اول آبان ماه و آغاز سال تحصیلی در سوم مهر ماه به صورت مجازی، ترکیبی و تلویزیونی خواهد بود، اضافه کرد: طبیعی است که در دنیا بحث حضور دانش آموزان در مدرسه اولویت اول است حتی برای ارتقای کیفیت در حوزه آموزش محتوای درسی نیز اولویت اول در دنیا حضوری است و در کشورهای مختلف نیز سعی بر این بود که در دوران کرونا در اولین فرصت دانش آموزان در مدارس حضور یابند.
وی اظهار داشت: در ابتدای کرونا به لحاظ اجبار به آموزش مجازی روی آوردیم و روند صد ساله آموزش تغییر یافت، اما این اجبار باعث رخ دادن اتفاقات جدیدی در حوزه آموزش و پرورش شد که ما توانستیم آموزشهای خود را به سمت آموزشهای مجازی بکشانیم که منجر به شکل گرفتن ابر شبکهای مانند شاد شد.
پاشایی گفت: آموزش و پرورش آذربایجانشرقی آمادگی لازم برای شروع مدارس با چهار روش مجازی، حضوری، ترکیبی و تلویزیونی را دارد.
وی با بیان اینکه برخی از مناطق روستایی آذربایجانشرقی زیرساختهای اولیه را برای استفاده از حوزه آموزش مجازی را ندارند، افزود: این استان جزو اولین استانهایی است که به لحاظ اهمیت این موضوع اقدامات موثری انجام و مورد تایید وزیر وقت آموزش و پرورش قرار گرفت.
پاشایی دوران کرونا را هم برای دانش آموزان و اولیای محترم و هم برای متولیان امر آموزش و پرورش و برای نظام و تعلیم تربیت دوران سختی ارزیابی کرد و یادآورشد: لازمه جبران این مشکلات این است که اضلاع مختلفی که در تعلیم و تربیت مهم و تاثیر گذار هستند، با یکدیگر همکاری کنند چرا که حوزه آموزش و پرورش به تنهایی توانایی این کار را نخواهد داشت و باید اولیای محترم، معلمان و مدیران مدارس و نهادهای تاثیرگذار دست در دست هم دهند و به کمک هم این مشکلات را رفع کنند.
همچنین ببینید
نوار مرزی آذربایجان شرقی به مرز اقتصادی تبدیل می شود
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیتهای بیبدیل مرز ۲۴۱ کیلومتری استان با کشورهای همسایه، …